ACORD DE MEDIERE

 

ACORD DE MEDIERE

Încheiat la data de ____________

în baza Contractului de Mediere Nr. _____ din ____________

Noi,

 

Dl/Dna …………………………………………. , domiciliat(ă) în Bucuresti ,

Str…………………………………………, nr……, bl…., ap ….. ,/  judeţul……………………………………….., identificat  prin CI seria……, nr. ………………… ,CNP………………………………….

/ SC ………………………., cu sediul în Bucuresti, str. ………………….., Nr……, cod ………………………, Bucuresti , înregistrat în O.R.C.Bucuresti  sub nr. ………………….., având codul de înregistrare fiscală (CIF) nr. ………………….., cont bancar nr. …………………………………………………., deschis la Banca ___________,Bucuresti prin ………………………, în calitate de …………………………….

 

Dl/Dna …………………………………………. , domiciliat(ă) în Bucuresti ,

Str…………………………………………, nr……, bl…., ap ….. , /  judeţul……………………………………….., identificat  prin CI seria……, nr. ………………… ,CNP………………………………….

/ SC ………………………., cu sediul în Bucuresti, str. ………………….., Nr……, cod ………………………, jud Bucuresti, înregistrat în O.R.C.Bucuresti sub nr. ………………….., având codul de înregistrare fiscală (CIF) nr. ………………….., cont bancar nr. …………………………………………………., deschis la Banca ___________,Bucuresti prin ………………………, în calitate de …………………………….

 

în conformitate cu prevederile Legii nr.192/2006, am consimţit la încheierea prezentului acord, liber exprimat şi neafectat de nici un viciu de consimţământ, fiind întru-totul de acord cu cele convenite după cum urmează: ___________________________________________

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Prezentul acord are valoarea unui înscris sub semnătură privată şi nu conţine clauze care să aducă atingere legii şi ordinii publice şi poate fi supus verificării notarului public în vederea autentificării ori, după caz, încuviinţării instanţei de judecată.

Încheiat azi, ……………. la ……………..……………… în ………exemplare originale, câte unul pentru fiecare parte.

Mediator

––––––––––––––-( semnatura si stampila mediator )

Nume___________________________                       Nume___________________________

Semnătura_______________________                       Semnătura_______________________

Avocat__________________________                       Avocat__________________________

Semnătura_______________________                        Semnătura_______________________

 

 Toate modele de documente necesare unui birou de mediator le gasiti aici: http://mediatorbucurestimustateanu.ro/formulare-mediator/

 

(Visited 107 times, 107 visits today)

Sigur va mai intereaza si :

 

Lasă un răspuns

Translate this site:
ADRESA:

BUCURESTI, STR IENACHITA VACARESCU NR 17 A SECTOR 4 BUCURESTI REPER HOTEL HOROSCOP - STATIA METROU UNIRII IESIREA BD DIMITRIE CANTEMIR - Pentru programare la o sedinta de mediere nu ezitati sa ne contactati la:
-Tel:0768.511.900

Mediator Bucuresti

Birou de Mediator Petru Mustateanu a fost infiintat si isi desfasoara activitatea in baza prevederilor Legii 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator cu modificarile si completarile ulterioare, a Regulamentului de organizare si functionare a Consiliului de Mediere precum si a Hotararilor Consiliului de Mediere. Titularul biroului a fost autorizat ca mediator de catre Consiliul de Mediere prin Hotararea nr. 1923. DIN 15.04.2000. Birou de Mediator este prezent in Tabloul Mediatorilor emis de Consiliul de Mediere si publicat in Monitorul Oficial a Romaniei.

februarie 2016
Lu Ma Mi Jo Vi Du
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29  
Intrebarea mediatorului:

* Daca ati avea o problema ati prefera :

View Results

Loading ... Loading ...

PROGRAM MEDIERE BUCURESTI

MEDIATOR