Eu cu cine votez ?

 
 • mustateanuPreambul:

Chiar daca misiunea de membru in C.d.M. nu este una aparent usoara iar vechiul consiliul a fost de multe ori criticat de voci ale corpului profesional, acum, cand s-a dat liber la candidaturi, intentiile s-au manifestat brusc si multe, as spune eu ca ciupercile dupa ploaie.

Toti promit marea cu sarea dar nici unul, NICI UNUL, nici macar unul, nu explica ce va face concret, cum isi va materializa promisiunile, cum va proceda pentru a aduce mai binele promis corpului profesional.

 • Clasificarea candidatilor:

Candiatii se impart in patru mari categori:

 1. Formatori
 2. Reformatori
 3. Deformatori
 4. Fete dragute

-Formatorii, sunt acei candidati care sunt de multe ori si presedinti ai asociatiilor profesionale, care se bucura de sustinerea unei echipe, de simpatia fostilor studenti care inca mai viseaza frumos, si de un buget suficient pentru promovare. Avand in vedere ca majoritatea au facut parte si din vechiul consiliul nu pot avea asteptari de a aduce ceva nou alegerea lor in functie pentru ca au avut sansa de a-si pune in practica proiecte si nu a facut-o. Pe cale de consecinta, ori nu au proiecte ci doar promisiuni, ori au dar nu sunt capabili sa le puna in practica, ori au dar sunt altele decat cele pe care le dorim noi.

-Reformatorii, sunt aceia care vor sa schimbe legea, statutul,ROI-ul, ROF-ul, si tot ce se poate schimba iar pe deasupra mai sunt si in contradictie unii cu altii iar asta a dezvoltat un razboi din care vom muri cu totii. Nici acestia nu stiu pe unde este intrarea in parlament ca sa obtina o noua lege, utila populatiei si functionala profesiei, dar scriu din zori si pana in seara la proiecte si participa la comisii de modificare a legii de cate ori au aceasta sansa. Partea frumoasa este ca nimeni nu a avut timp sa le citeasca proiectele si amendamentele asadar nu exista un proiect iubit unanim de clasa profesionala asa cum nu exista nici o sustinere evidenta a unui reformator.

Deformatorii, sunt… este mult spus sunt, pentru ca deformatorii reprezinta suma candidatilor care vor, dar nu stiu ce, modifica dar nu au idee cum, promit, dar nici ei nu cred ce spun, critica tot dar nu au nimic bun de pus in loc. Deformatorii sunt cei mai emotionali dintre candidati, cei mai nervosi si mai pasionali in contradictii si polemici pe care le genereaza de cate ori au ocazia in fiecare din cele o mie de grupuri existente ce au ca subiect medierea.

Fetele dragute, sunt optiunea mea pentru C.d.M. Chiar daca stiu ca ele au cele mai putine sanse. Asta pentru ca in corpul profesional sunt mai multe doamne decat domni, iar doamnele nu vor vota niciodata niste fete dragute. Per a contrario o sansa in plus o vor avea domnii draguti.

 • Argumente:

Fetele dragute vor face acelasi nimic in C.d.M. ca si restul candidatilor dar imi vor da bucuria de injura conducerea fara retineri sau sentimente contrarii gestului de a injura. In plus fetele dragute pot avea sansa sa fie luate in seama de cineva cand vor ajunge la parlament cu rugamintea, caci solicitari din parta unui corp profesional precum cel al mediatorilor nu se pot emite, asadar cu rugamintea sa ne faca si noua o lege datorita careia sa putem profesa.

Un alt argument este ca fetele dragute daca isi vor dori sa se promoveze personal ca si mediatori sub pretextul de sacrificiu pentru promovarea profesiei vor avea o sansa in plus sa fie primite in studiourile tv.

In speranta ca am reusit sa fiu dragut cu toata lumea si ca mi-am facut prieteni toti colegii care au si statutul de candidat,mi-ar placea sa cunosc si alte ratiuni care genereaza optiuni pentru votul care nu va schimba nimic mai mult decat bugetele unor colegi dar pentru care ne agitam cu totii.

Mediator Petru Mustatateanu

(Visited 10 times, 10 visits today)

Sigur va mai intereaza si :

 • Medierea in cauze de natura penalaMedierea in cauze de natura penala In cazurile in care legea prevede ca cercetarea penala se face doar in urma depunerii unei plangeri penale, iar retregerea acestei plangeri penale aduce cu sine incetarea cercetarii […]
 • Judecătorii lasă fără dobândă un contract de credit ipotecarJudecătorii lasă fără dobândă un contract de credit ipotecar Pe vremea când dădea credite multe populaţiei, BCR pune în contracte o clauză prin care îşi aronda dreptul de a schimba rata dobânzii după cum doreşte. Practica celei mai mari bănci din […]
 • Divort Notar ?Divort Notar ? DIVORT NOTAR SAU DIVORT MEDIATOR ? Notar sau mediator ? Ce diferente sunt intre divortul notarial si divortul la mediator ?           - Mediatorul - este abilitat potrivit legii (art […]
 • Pot face echipa mediatorii si avocatii ?Pot face echipa mediatorii si avocatii ? Am citit, recent, o sumedenie de articole in care mediatorii erau pusi la zid de avocati. Am crezut ca mi se pare, ca nu vad eu bine, dar dupa ce am vorbit personal cu niste avocati, am […]
 • Medierea in stabilirea custodiei copiluluiMedierea in stabilirea custodiei copilului Custodia comuna prevazuta in Noul Cod Civil prevede ca exercitarea autoritatii parintesti se face de regula in mod egal de catre ambii parinti ai copilului, acestia stabilindu-si de comun […]
 

Lasă un răspuns

Translate this site:
ADRESA:

BUCURESTI, STR IENACHITA VACARESCU NR 17 A SECTOR 4 BUCURESTI REPER HOTEL HOROSCOP - STATIA METROU UNIRII IESIREA BD DIMITRIE CANTEMIR - Pentru programare la o sedinta de mediere nu ezitati sa ne contactati la:
-Tel:0768.511.900

Mediator Bucuresti

Birou de Mediator Petru Mustateanu a fost infiintat si isi desfasoara activitatea in baza prevederilor Legii 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator cu modificarile si completarile ulterioare, a Regulamentului de organizare si functionare a Consiliului de Mediere precum si a Hotararilor Consiliului de Mediere. Titularul biroului a fost autorizat ca mediator de catre Consiliul de Mediere prin Hotararea nr. 1923. DIN 15.04.2000. Birou de Mediator este prezent in Tabloul Mediatorilor emis de Consiliul de Mediere si publicat in Monitorul Oficial a Romaniei.

februarie 2016
Lu Ma Mi Jo Vi Du
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29  
Intrebarea mediatorului:

* Daca ati avea o problema ati prefera :

View Results

Loading ... Loading ...

PROGRAM MEDIERE BUCURESTI

MEDIATOR