Mediator Bucuresti

 
Mediator contact Mediator BucurestiDaca ati ajuns pe acest site inseamna ca doriti ca neintelegerile, problemele, conflictele, litigiile dumneavoastra sa se finalizeze cu o intelegere pe cale amiabila, in scurt timp si fara prea multa cheltuiala si stres .

Felicitari ati facut alegerea perfecta!

Biroul nostru este aici pentru fi alaturi de dumneavostra pe parcursul procesului de mediere. Experienta noastra de peste cinci ani in domeniul medierii va facilita  negocierea si solutionarea neintelegerilor dumneavoastra prin indrumare si  incurajare, prin colaborarea cu ambele parti pentru a gasi modalitati creative de a ajunge la o solutie reciproc avantajoasa.

In slujba dumneavoastra ne vom pune abilitatile de comunicare, negociere si cele de rezolvare a problemelor. Prin natura profesiei de mediator cazul dumneavoastra va beneficia de confidentialitate si discretie, adaugand la reteta perfecta neutralitatea, onestitatea si rabdarea, unele din ingrediente cruciale necesare unui bun mediator.

Unul din obiectivele noastre este acela ca partile aflate intr-un conflict sa participe cu buna-credinta intr-un dialog cu privire la disputa lor, sa isi prezinte punctele de vedere si de a explora optiunile pentru gasirea unei solutii reciproc satisfacatoare a litigiului.

In viata oricarei persoane pot aparea momente de tensiune, situatii conflictuale, neintelegeri cu partenerii de afaceri, la locul de munca sau chiar in familie. Este bine si chiar recomandat ca aceste momente neplacute sa se rezolve intr-un mod amabil, iar biroul de mediere in care activam va poate ajuta.

Va recomandam sa incercati solutionarea conflictelor prin mediere chiar inaintea actionarii in instanta dar si pe parcursul unui proces lung si costisitor . Apelati la un mediator profesionist pentru gasirea unei solutii satisfacatoare pentru ambele parti pentru ca acesta prin experienta  va va ajuta sa rezolvati problema rapid, ieftin si confidential.

Mediator Petru Mustateanu – Bucuresti 2013

Sigur va mai intereaza si :

 • coperta MEDIEREA TEHNICA SI ARTA 212x3004 150x150 Mediator Bucuresti Este medierea o afacere ?
  La momentul la care scriu acest text medierea poate fi comparata cu pomul laudat la care multi fug cu sacul de bani pentru a plati sa obtina legitimatia de intrare… la pom. Este medierea o aface...
 • mediere diferiti 150x150 Mediator BucurestiCabinet Mediator Bucuresti
  Cabinet Mediator Bucuresti Suntem o echipa de specialiști în drept ce urmărește să furnizeze clienților săi servicii de cea bună calitate la standardele internaționale ale profesiei. Ne place...
 • consiliul de mediere 300x2173 150x150 Mediator BucurestiTabloul Mediatorilor Bucuresti
  Tabloul Mediatorilor Autorizati a fost actualizat pana la sfarsitul anului 2012, a anuntat, recent, Consiliul de Mediere. Termenul limita initial pentru semnalarea eventualelor erori era 14 martie,...
 • mediere partaj 300x2205 150x150 Mediator BucurestiRomania are prea putini judecatori ?
  Putem sustine ca solutia eliberarii tensiunii acumulate la nivelul instantelor este cresterea numarului de judecatori? Ar putea fi majorarea schemelor solutia fireasca pentru iesirea din criza dosa...
 • mediere divort 300x18411 150x150 Mediator BucurestiÎncredinţarea copiilor minori în caz de divorţ
  Medierea este calea cea mai bună pentru un divorţ rapid, fără complicaţii,lipsit de elemente traumatizante. Divorţ prin mediere Am ajuns în pragul unui divorţ. Dorim să trecem uşor peste el p...
 

Leave a Reply

Translate this site:
ADRESA:

BUCURESTI, STR IENACHITA VACARESCU NR 17 A SECTOR 4 BUCURESTI REPER HOTEL HOROSCOP - STATIA METROU UNIRII IESIREA BD DIMITRIE CANTEMIR - Pentru programare la o sedinta gratuita de informare despre mediere nu ezitati sa ne contactati la:

NEWSLETTER

Mediator Bucuresti

Birou de Mediator Petru Mustateanu a fost infiintat si isi desfasoara activitatea in baza prevederilor Legii 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator cu modificarile si completarile ulterioare, a Regulamentului de organizare si functionare a Consiliului de Mediere precum si a Hotararilor Consiliului de Mediere. Titularul biroului a fost autorizat ca mediator de catre Consiliul de Mediere prin Hotararea nr. 1923. DIN 15.04.2000. Birou de Mediator este prezent in Tabloul Mediatorilor emis de Consiliul de Mediere si publicat in Monitorul Oficial a Romaniei.

October 2013
M T W T F S S
« Sep    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Intrebarea mediatorului:

* Daca ati avea o problema ati prefera :

View Results

Loading ... Loading ...
MEDIATOR