Mediator in Bucuresti

 

mediator Mediator in BucurestiMediatorul din Bucuresti are sanse reale sa practice medierea mai mult si mai diversificat decat mediatorul din celelalte orase ale tarii. Pe de o parte numarul mare de locuitori din Bucuresti ofera o diversitate de spete pretabile medierii, pe de alta parte deschiderea pe care judecatoriile din Bucuresti le manifesta spre mediere creeaza perspective favorabile mediatorilor din Bucuresti.
Ca mediator in Bucuresti pot spune ca sunt incantat sa aflu ca mai multe judecatorii din Bucuresti anexeaza citatiilor o informare despre avantajele medierii, mai mult, judecatorii care au dat mai multa atentie legii medierii recomanda chiar mediereainaintea inceperii unui proces in instanta in spetele ce se preteaza medierii.
Numarul mare de firme din Bucuresti, este inca un motiv pentru care un mediator in Bucuresti sa fie mai solicitat decat un mediator in provincie.
Prezenta in Bucuresti a Consiliul de Mediere, a sediilor centrale a Asociatiilor Profesionale ale Mediatorilor, ofera oportunitati de formare continua mai facile decat in alte orase ceea ce constituie inca un avantaj pentru un mediator in Bucuresti.
Nu in ultimul rand, numarul mare al mediatorilor din Bucuresti ajuta ca medierea in Bucuresti sa devina o alternativa reala la procesele in instanta.
Prin urmare, daca ati primit o informare de la judecatorie prin care vi se recomanda medierea inaintea procesului in instanta, ati ajuns acolo unde trebuie. Nu ezitati sa sunati la unul din numere de telefon afisate la datele de contact pentru a obtine o programare pentru informarea gratuita asupra avantajelor medierii, iar apoi pentru a obtine o sedinta de mediere profesinonista .
Medierea ofera sansa castigarii timpului ce se pierdea pana acum in termenele de instanta, sansa de a evita cheltuielile inutile si sansa de a evita riscul de a pierde.
Acum intelegi de ce ai nevoie de un mediator ?

Daca vrei sa afli mai multe despre cum iti poate fi utila medierea apeleaza la un mediator sau suna la numerele de contact afisate pe acest site. Informarea despre mediere este gratuita .

Mediator Petru Mustateanu – Bucuresti 2010

Sigur va mai intereaza si :

 • mediator petru mustateanu 150x150 Mediator in BucurestiLumea mondena prefera medierea ?
  Ca mediator in Bucuresti constat ca multe personalitati din lumea mondena prefera medierea ca modalitate de rezolvare a conflictelor indiferent de intensitatea acestora. Personal, am fost mediator ...
 • mediator 150x150 Mediator in BucurestiMediator din Bucuresti
  Medierea in Bucuresti presupune o activitate pentru mediator mai intensa decat pentru orice mediator dintara. Ca mediator in Bucuresti, orice profesionist in mediere se confrunta cu conflicte mult ...
 • mediator 150x150 Mediator in BucurestiMediere malpraxis
  Ca mediator in Bucuresti consider ca am acumulat suficienta experienta in medierea conflictelor cauzate de cauzele de malpraxis incat sa pot formula o parere in acest sens. Specificitatea malpra...
 • mediere diferiti 150x150 Mediator in BucurestiCum sa reduc termenul de judecata la divort ?
  Termenele de judecata oferite de judecatoriile din Bucuresti, in cazul unui divort sunt de multe ori exagerat de mari din cauza numarului mare de dosare pe care judecatoriile din Bucuresti le au. I...
 • mediator 150x150 Mediator in BucurestiEsalonarea platilor prin mediere
  Incidentele de plata rezolvate prin mediere reprezinta o practica uzuala in Bucuresti in ultimii ani. Esalonarea platilor prin mediere a fost solutia prin care furnizorul a reusit sa isi incaseze s...
 

Leave a Reply

Translate this site:
ADRESA:

BUCURESTI, STR IENACHITA VACARESCU NR 17 A SECTOR 4 BUCURESTI REPER HOTEL HOROSCOP - STATIA METROU UNIRII IESIREA BD DIMITRIE CANTEMIR - Pentru programare la o sedinta gratuita de informare despre mediere nu ezitati sa ne contactati la:

NEWSLETTER

Mediator Bucuresti

Birou de Mediator Petru Mustateanu a fost infiintat si isi desfasoara activitatea in baza prevederilor Legii 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator cu modificarile si completarile ulterioare, a Regulamentului de organizare si functionare a Consiliului de Mediere precum si a Hotararilor Consiliului de Mediere. Titularul biroului a fost autorizat ca mediator de catre Consiliul de Mediere prin Hotararea nr. 1923. DIN 15.04.2000. Birou de Mediator este prezent in Tabloul Mediatorilor emis de Consiliul de Mediere si publicat in Monitorul Oficial a Romaniei.

October 2013
M T W T F S S
« Sep    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Intrebarea mediatorului:

* Daca ati avea o problema ati prefera :

View Results

Loading ... Loading ...
MEDIATOR