MEDIERE BUCURESTI

Motto: Fiecare poveste are trei variante: a ta, a lor si varianta corecta.

 MEDIERE BUCURESTI

Biroul de mediator Petru Mustateanu ofera servicii mediere in Bucuresti in toate tipurile de conflicte, cu expertiza de abordare fie individual, fie ca echipa.

Serviciile de mediere in Bucuresti sunt bazate pe know-how si competenta necesare abordarii unei vaste tipologii de conflicte care cuprinde domeniul litigiilor in instanta (civil, comercial, insolventa, familie, penal, asigurari s.a.m.d.) anterior, in timpul si ulterior apelarii la instanta de judecata, dar si domeniul gestionarii disputelor ne-litigioase si a blocajelor in managementul conflictelor (deal mediation, settlement counsel s.a.m.d.), serviciile de mediere fiind preferate de parti, persoane si institutii, pe care complexitatea relatiilor sociale si economice ii plaseaza la un moment dat in situatii adversariale diverse.

Serviciile de mediere ofera un mare avantaj : spre deosebire de latura juridica, cei care aleg sa apeleze la serivicii de mediere  au parte de o abordare mult mai personala si mai rapida, mediatorul fiind interesat sa solutioneze cat mai repede problemele existente. In plus, spre deosebire de instanta, costurile pentru mediere  sunt mult mai scazute fara a fi necesara achitarea taxelor de timbru sau plata unui onorariu unui avocat in Bucuresti .

Daca va doriti o rezolvare rapida pentru disputele dumneavoastra prin servicii de mediere, biroul de mediator Petru Mustateanu cu sediul in Bucuresti, va pune la dispozitie servicii de mediere ce asigura rezolvarea rapida a oricarui litigiu .

Cele mai moderne servicii de mediere au la baza formule de rezolvare alternativa a disputelor (R.A.D. ) ce pot oferi o solutionare rapida si lipsita de complicatii . Asemenea servicii de mediere se folosesc deja la nivel europrean, serviciile de medire dovendindu-si de nenumarate ori eficienta ajutand la solutionarea unui numar foarte mare de conflicte.

Clientii solicita servicii de mediere in Bucuresti mediatorului Petru Mustateanu pentru cea mai buna, rapida si necostitisitoare cale de rezolvare a unei dispute si pentru a evita eventuale procese in instanta. Faptul ca discutiile purtate pe parcursul medierii se desfasoara intr-un cadru privat si sunt confidentiale este un bonus pretios de care va puteti bucura.

Inainte de a suna la unul din numere de telefon afisate la rubrica Mediator Contact, va recomandam sa va documentati cu privire la serviciile de mediere bucurandu-va de cateva Sfaturi Mediere pe intelesul tuturor prezente pe acest site .

Mediator Petru Mustateanu Bucuresti 2010


(Visited 215 times, 73 visits today)