NU vreau sa divortez !

 

Nu vreau sa divortez, nu imi doresc sa divortez, nu stiu cum sa scap de divort, ce este de facut?

Nu vreau sa divortez, nu vreau sa imi las copii fara ambii parinti, refuz divortul,  imi vreau familia si linistea casei inapoi ! 

Sunteti in pragul unui divort pe care nu il doriti iar situatia va scapa de sub control ? Linistea de acasa este inlocuita cu discutii zilnice, cu strigate si lacrimi   iar salvarea nu mai vine de nicaieri ? Partenerul/partenera  de viata va invita zilnic la judecatorie pentru a depune actiunea de divort si odata cu aceasta sa puneti capat casniciei pe care o aveti ? V-ati gandit la solutia oferita de mediere ?

Poate ca de multe ori ati auzit de divort prin mediere, poate ca ati auzit si de rata de succes in mediere a Cabinetului de Mediator Petru Mustateanu din Bucuresti, dar nu stiti ca o mare parte din cazurile prezente la mediere au incheiat conflictul reanoindu-si juramintele de dragoste dupa ce au trecut pe la mediator ?

Si asta numai in datorita discutiilor conduse de mediator ca expert in gestionarea eficienta a conflictelor, fara terapie, in conditii de confidentialitate, impartialitate si profesionalism in mediere.

Foarte multe cupluri din Bucuresti au fost foarte aproape de un divort datorita lipsei de comunicare, a perceptiilor diferite asupra problemelor, a racelii care apare in casnicie, a unor greseli mai mari sau mai mici facute de unul din parteneri si judecate de celalalt fara sa se gandeasca la cauzele care l-a condus spre nefericitul eveniment, apoi toate acestea au condus la cearta, blocaj in comunicare si inevitabilul divort.

Medierea va poate salva casnicia cand nu este prea tarziu.  DAR, oricat de bun ar fi mediatorul trebuie sa retineti ca la mediator este locul unde oamenii pot divorta sau pot renunta la divort , in functie de ceea ce de comun acord hotarasc in urma discutiilor avute in procesul de mediere.

Prin urmare, un conflict pus in mediere cand nu este prea tarziu poate fi salvat de dialogul pe care medierea il creaza in timp ce un conflict familial adus la mediere in ultimul moment poate avea alte castiguri in conditiile desfacerii casatoriei in conditii amiabile.

Vorbim aici despre faptul ca prin  mediere, fata de instanta, se poate obtine un divort discret, civilizat, rapid, cu costuri reduse, vorbim deasemenea despre doi oameni ce pot renunta la a mai fi soti dar nu trebuie sa renunte niciodata la a mai fi parinti, despre stabilirea unui dialog pentru perioada de dupa casatorie, a unui plan parental, a unei strategii gandite in mediere prin care copiii sa simta cat mai putin posibil trauma divortului, si despre evitarea cu ajutorul medierii a umilintei data procesul public pe care il ofera divortul clasic cu avocat, judecator, aporod, jandarm, termene de judecata, toata viata expusa si publicata pe site-ul instantei in hotararea de divort, s.a.m.d.

Daca va regasiti in cele de mai sus nu intarziati sa sunati la unul din numerele de telefon afisate pe acest site la datele de contact. Informarea despre mediere este gratuita !

 

Mediator Petru Mustateanu – Bucuresti 2013

Ar putea sa va mai intereseze :

Avocat divort sau mediator divort ?

-Scapi de un proces in in instanta cu ajutorul medierii ?

-Cum pot divorta la mediator ?

-Divortul prin mediere si interesul superior al copilului

-Partajul in urma divortului

-Divortul la mediator in Bucuresti

-Tarife divort prin acordul partilor prin mediere

Sigur va mai intereaza si :

 • Cum pot divorta la mediator ?Cum pot divorta la mediator ?
   Cum pot divorta la mediator ? Noul Cod Civil creeaza noi oportunitati cetatenilor care vor sa isi refaca viata fara ca desfacerea casatoriei sa presupuna obligatoriu un vinovat pentru sfarsitul un...
 • Actul de divortActul de divort
  Inceputul unei casatorii in Romania se bazeaza pe doua componente cu identitatati si cerinte total diferite cu pretentia de a fi gandite una in completarea celeilate. Casatoria religioasa . C...
 • Suspendarea actiunii de divort prin mediereSuspendarea actiunii de divort prin mediere
  Suspendarea actiunii de divort prin mediere se regaseste in legea192/2006 care specifica foarte clar: Art. 2. – (1) Dacă legea nu prevede altfel, părţile, persoane fizice sau persoane juridice, ...
 • Evita ancheta psihosociala pentru incredintare minor cu ajutorul medieriiEvita ancheta psihosociala pentru incredintare minor cu ajutorul medierii
  Ancheta psihosociala ( ancheta sociala) prevazuta si de Noul Cod Civil pentru stabilirea domiciului sau dupa caz incredintarii minorului ( pentru situatia in care unul dintre parinti renunta de bun...
 • Notiuni de baza despre mediere Notiuni de baza despre mediere
  Asa cum prevede Legea 115/2012 pentru modificarea si completarea Legii nr. 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator, medierea reprezinta o modalitate facultativa de solutionar...
 

Leave a Reply

Translate this site:
ADRESA:

BUCURESTI, STR IENACHITA VACARESCU NR 17 A SECTOR 4 BUCURESTI REPER HOTEL HOROSCOP - STATIA METROU UNIRII IESIREA BD DIMITRIE CANTEMIR - Pentru programare la o sedinta de mediere nu ezitati sa ne contactati la:
-Tel:0768.511.900

Mediator Bucuresti

Birou de Mediator Petru Mustateanu a fost infiintat si isi desfasoara activitatea in baza prevederilor Legii 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator cu modificarile si completarile ulterioare, a Regulamentului de organizare si functionare a Consiliului de Mediere precum si a Hotararilor Consiliului de Mediere. Titularul biroului a fost autorizat ca mediator de catre Consiliul de Mediere prin Hotararea nr. 1923. DIN 15.04.2000. Birou de Mediator este prezent in Tabloul Mediatorilor emis de Consiliul de Mediere si publicat in Monitorul Oficial a Romaniei.

June 2014
M T W T F S S
« May    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Intrebarea mediatorului:

* Daca ati avea o problema ati prefera :

View Results

Loading ... Loading ...

PROGRAM MEDIERE BUCURESTI

MEDIATOR