Sfaturi mediere

 

mediere partaj 300x220 Sfaturi mediereSfaturi despre mediere gasim pe multe site-uri ale mediatorilor chiar daca multi colegi mediatori ofera sfaturi despre mediere privind medierea din perspectiva profesionistului si mai putin a cetateanului justitiabil. Pentru ca medierea exista inRomania si in Uniunea Europeana de relativ putin timp, se impune sa oferim sfaturi despre mediere evitand limbajul profesional al mediatorilor si teoretizand mai putin concentrandu-ne pe sfaturi despre medierepractica, aplicata, pe intelesul tuturor !

Concentrandu-ma pe sfaturi cat mai practice despre mediere am plecat de la a explica : Ce este medierea de fapt ?  Alte sfaturi utile despre mediere am inclus in postarea : Ce fac atunci cand merg la mediator ? Sfaturile despre mediere continua cu  postarea: Cum sa scapi de un proces de instanta cu ajutorul medierii ? apoi cu postarea: Cum sa obtii tot ce iti doresti in cadrul unui proces de mediere ? precum si : Mediere sau instanta ?

Sfaturile despre mediere continua cu : Divortul prin mediere si interesul superior al copilului !  , Mediator pentru divort , si , Tarife divort prin acordul partilor prin mediere .

Sfaturi despre mediere in completarea informatiilor necesare am oferit in : Unde gasesc un mediator in Bucuresti ?, Onorariu mediator si in : Cat costa medierea ? 

Tot acest site puteti gasi sfaturi despre mediere aplicata in spete cat mai diverse .

De la Medierea in Penal , Relatii de munca Malpraxis, si pana la sfaturi mediere pe Probleme cu asociatia de proprietari , puteti gasi sfaturi despre mediere pe majoritatea cazurilor pretabile pentru mediere .

Numarul de cazuri rezolvate prin mediere in contiuna crestere in Bucuresti ma face sa cred ca cetatenii din Bucuresti au primit suficiente sfaturi despre mediere in ultima perioada incat sa  considere medierea ca fiiind varianta moderna, rapida si eficienta de rezolvare a conflicelor.

Mediator Petru Mustateanu – Bucuresti 2012

Sigur va mai intereaza si :

 • mediere partaj 300x2208 150x150 Sfaturi mediereMEDIATOR versus AVOCAT
  Justitiabilul, pana la aparitia legii medierii si a profesiei de mediator, in cazul in care avea un litigiu sau un potential litigiu, nu prea avea alternative. Unica varianta era angajarea unui avo...
 • mediator6 150x150 Sfaturi mediereCat este onorariul unui mediator ?
  Cat este onorariul unui mediator ? Medierea, fiind o profesie relativ noua si putin cunoscuta, in functie de viziunea mediatorului este promovata de multe ori in graba si fara un studiu de impact a...
 • mediere partaj2 150x150 Sfaturi mediereCursuri de mediator
  Preocuparea mea de a promova medierea, de a ajuta cat mai multi mediatori proaspat absolventide cursuri pentru mediator sa se lanseze in profesia de mediator ma face sa fiu tot mai sigur ca simplul...
 • mediere divort1 150x150 Sfaturi mediereTarife divort prin acordul partilor prin mediere
  Tarife divort prin acordul partilor la mediator, tarife pentru divortul prin acordul partilor la mediator , mediator divort pret, CAT COSTA DIVORTUL PRIN MEDIERE sunt temele la care trebuie sa rasp...
 • mediere diferiti 150x150 Sfaturi mediereMediator divort pret
  Mediator divort pret ,mediere divort pret, cat costa divortul prin mediere, este mai ieftin divortul la mediator decat la avocat, la notar sau sau la oficiul starii civile ? Citeste mai departe »

One Response to Sfaturi mediere

 • Laura Vilsan says:

  Domnule Petru,
  Sunt un mediator de curand autorizat,dupa cum aminteam intr-un comentariu si va invit sa faceti un exercitiu de empatie : sa dati cateva sfaturi concrete,practice, novicilor in mediere,atingand cat mai detaliat aspecte procedurale,capcane,riscuri-impartasind din experienta dvs.ca mediator.Cred ca ar fi de mare folos mediatorilor aflati la inceputul drumului in aceasta profesie.
  Va multumesc,
  Laura

Leave a Reply

Translate this site:
ADRESA:

BUCURESTI, STR ENACHITA VACARESCU NR 17 A SECTOR 4 BUCURESTI REPER HOTEL HOROSCOP - STATIA METROU UNIRII IESIREA BD DIMITRIE CANTEMIR - Pentru programare la o sedinta gratuita de informare despre mediere nu ezitati sa ne contactati la:

NEWSLETTER

Mediator Bucuresti

Birou de Mediator Petru Mustateanu a fost infiintat si isi desfasoara activitatea in baza prevederilor Legii 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator cu modificarile si completarile ulterioare, a Regulamentului de organizare si functionare a Consiliului de Mediere precum si a Hotararilor Consiliului de Mediere. Titularul biroului a fost autorizat ca mediator de catre Consiliul de Mediere prin Hotararea nr. 1923. DIN 15.04.2000. Birou de Mediator este prezent in Tabloul Mediatorilor emis de Consiliul de Mediere si publicat in Monitorul Oficial a Romaniei.

August 2013
M T W T F S S
« Jul    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
Intrebarea mediatorului:

* Daca ati avea o problema ati prefera :

View Results

Loading ... Loading ...
MEDIATOR