Elena Udrea a divortat pe cale amiabila

 

mediere partajElena Udrea şi Dorin Cocoş au pus capăt mariajului printr-o metoda demna de a fi un model pentru cuplurile ce doresc un divort modern si eficient . Printr-o declaraţie de presă comună, ei au anunţat că s-au despărţit, ” în mod amiabil “.

Subiectul Divort Elena Udrea este unul care a atras atentia presei nationale !

EVZ prezintă textul integral al comunicatului transmis de cei doi:

“ După 10 ani, căsătoria noastră a luat sfârşit astăzi, 10.06.2013, în mod amiabil “.

Decizia de a ne despărţi vine după o analiză îndelungată şi profundă a relaţiei noastre şi a opţiunilor de viitor a fiecăruia dintre noi.

Faptul că avem cariere atât de diferite şi, în cazul nostru, chiar incompatibile, unul politică, altul afaceri, ne-a privat de timpul petrecut împreună necesar relaţiei şi a supus căsătoria unor presiuni din exterior care au afectat-o iremediabil.

De astăzi, mergem pe drumuri separate, dar păstrăm prietenia şi parteneriatul solid construite în ultimii 15 ani, rămânând în cele mai bune relaţii.

Mulţumim familiilor şi prietenilor care ne-au fost şi ne sunt alături şi rugăm pe toţi cei care ar putea fi interesaţi de acest subiect să dea dovadă de înţelegere faţă de noi şi să ne respecte intimitatea.

Precizăm că aceasta este singura declaraţie pe care o vom face.

Daca vreti sa aflati mai multe despre mediere, va recomandam sa rasfoiti acest site sau sa sunati cu incredere la unul din numerele de telefon afisate la datele de contact  .

Mediator  Petru Mustateanu - Bucuresti  2013

Sigur va mai intereaza si :

 • Tabloul Mediatorilor din Bucuresti Tabloul Mediatorilor din Bucuresti
  Toţi mediatorii autorizaţi se regăsesc pe Tabloul Mediatorilor întocmit de catre Consiliul de Mediere. Întocmirea unui tablou (lista detaliată) cu profesioniştii care exercită profesia de mediator ...
 • Din 2014, toti romanii vor fi obligati sa depuna anual o declaratie de avere. Din 2014, toti romanii vor fi obligati sa depuna anual o declaratie de avere.
  Din 2014, toti romanii vor fi obligati sa depuna anual o declaratie cu toate veniturile, cheltuielile, dar si bunurile pe care le au. Potrivit proiectului de act normativ, in declaratia de ave...
 • Incuviintarea acordului de mediereIncuviintarea acordului de mediere
  Ca orice noutate, activitatea de implementare a medierii s-a confruntat, şi  din păcate, în unele zone încă se mai confruntă, cu dificultăţi. Principalele greutăţi în implementarea medierii au c...
 • Medierea conflictelor de muncăMedierea conflictelor de muncă
  Pentru că toţi cei care vor să-şi tranşeze neînţelegerile în instanţă sunt obligaţi să meargă mai întâi la mediator, ne propunem prin noua rubrică săptămânală să explicam care sunt cazurile în care...
 • Procesul de mediere dincolo de proceduriProcesul de mediere dincolo de proceduri
  Solutionarea amiabila a conflictelor este exclusiv in puterea partilor din conflict. O solutionare amiabila este un mod personal al partilor de abordare directa a conflictului prin dialog. Daca ...
 

Leave a Reply

Translate this site:
ADRESA:

BUCURESTI, STR IENACHITA VACARESCU NR 17 A SECTOR 4 BUCURESTI REPER HOTEL HOROSCOP - STATIA METROU UNIRII IESIREA BD DIMITRIE CANTEMIR - Pentru programare la o sedinta gratuita de informare despre mediere nu ezitati sa ne contactati la:

NEWSLETTER

Mediator Bucuresti

Birou de Mediator Petru Mustateanu a fost infiintat si isi desfasoara activitatea in baza prevederilor Legii 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator cu modificarile si completarile ulterioare, a Regulamentului de organizare si functionare a Consiliului de Mediere precum si a Hotararilor Consiliului de Mediere. Titularul biroului a fost autorizat ca mediator de catre Consiliul de Mediere prin Hotararea nr. 1923. DIN 15.04.2000. Birou de Mediator este prezent in Tabloul Mediatorilor emis de Consiliul de Mediere si publicat in Monitorul Oficial a Romaniei.

December 2013
M T W T F S S
« Nov    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Intrebarea mediatorului:

* Daca ati avea o problema ati prefera :

View Results

Loading ... Loading ...
MEDIATOR